LiNeAr SceNeS

Residence in Voula

Η συγκεκριμένη κατοικία στην Βούλα, χαρακτηρίζεται από τα έντονα γραμμικά της στοιχεία και την αυστηρή της γεωμετρία.
Στο εσωτερικό, το ξύλο χρησιμοποιείται ως κύρια επιφάνεια δαπέδου, και το λευκό φινίρισμα σε όλους τους τοίχους αποδίδει το απαραίτητο φως ώστε να απολαύσει κανείς την θέα του τζακιού από τον εντυπωσιακό γωνιακό καναπέ, δημιουργώντας έναν λειτουργικό ατμοσφαιρικό χώρο.
Η άμεση οπτική επαφή με το υδάτινο στοιχείο συμπληρώνει στην συνολική αίσθηση του χώρου καθιστώντας τον θελκτικό και πολυτελή.

  • PROJECT:

    Residence interior architecture | Renovation in Voula

  • LOCATION:
    Thessaloniki, Greece
  • TYPE:
    Commercial
  • LEAD DESIGNER:
    Agni Malliou
  • ASSOCIATE DESIGNER:
    Stella Kallergi
  • PHOTOSHOOTING:
    Hatzakis
  • STATUS:
    Completed
  • YEAR:
    2020
  • Ανακαίνιση σε Κατοικία στην Βούλα
  • Ανακαίνιση σε Κατοικία στην Βούλα
  • Ανακαίνιση σε Κατοικία στην Βούλα
  • Ανακαίνιση σε Κατοικία στην Βούλα
  • Ανακαίνιση σε Κατοικία στην Βούλα
  • Ανακαίνιση σε Κατοικία στην Βούλα
noos | Αγνή Μάλλιου - Interior Architecture Design & Innovative Product Design:

Contact Us

  • call us:
  • General Info:
    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Find Us

4, Grammou st. N. Kifisia, 14564 Athens, Greece

Follow Us

Made with love by Agni Malliou. All rights Reserved. |
| Web Design & Development: Pavlos Korkas - Darnel ad